Ibiza: Mijn reddingsboei na een stormachtige periode

Ibiza Stories by Roos

Ibiza Stories by Roos: Moeilijke jaren door Burn-Out

Lieve lezers,

Vandaag wil ik jullie meenemen op een emotionele reis door de afgelopen 3 jaar. Het waren geen gemakkelijke jaren, met een zware burn-out en twee miskramen die diepe sporen nalieten. Maar te midden van alle tegenslag, gloeide er 10 maanden geleden een sprankje hoop: ik was zwanger van mijn zoon Aleksandar.

De zwangerschap, bevalling en kraamtijd waren allesbehalve rozengeur en maneschijn. Toch overspoelde me, ondanks alle pijn en zorgen, een overweldigende golf van pure, onvoorwaardelijke liefde. Ons gezin was compleet.

Door de burn-out en de zwangerschappen voelde ik me kwetsbaar en angstig. Nederland was mijn veilige haven, de plek waar ik kon terugtrekken en helen. Werken lukte met horten en stoten, maar mijn passie voor Ibiza bleef onverwoestbaar. Ibiza Stories bleef mijn kindje, mijn droom. Ibiza was iedere dag bij mij. In mijn gedachten dwaalde ik af naar het eiland, droomde ik van lange wandelingen met mijn gezin langs het strand, hand in hand, met de zon op onze gezichten. De beelden van Ibiza gaven me kracht en hielpen me te geloven in een betere toekomst.

En nu, eindelijk, kan ik weer vooruit kijken. De burn-out is overwonnen, mijn gezin is met 2 prachtige en gezonde kinderen compleet, en ik voel me energieker dan ooit tevoren. En wat is er nu mooier dan mijn passie voor Ibiza te delen met anderen?

❛❛ Op Ibiza vind je rust in de hectiek
van het leven ❜❜

Met Ibiza Stories en onze services help ik mensen om de magie van dit unieke eiland te ervaren. We creëren onvergetelijke reizen, delen insider tips en laten onze klanten kennismaken met de authentieke Ibiza-cultuur. En elke maand groeit mijn bedrijf en ons team, waardoor we nog meer mensen kunnen helpen om hun Ibiza-droom te realiseren.

Ik ben ontzettend dankbaar voor de kans om mijn passie met de wereld te delen.

Het is dan ook tijd om terug te keren naar mijn geliefde Ibiza, het eiland dat me altijd heeft geïnspireerd en waar mijn hart ligt.

In juli ga ik dan ook écht terug. Ik neem jullie mee op mijn reis, van de voorbereidingen tot de aankomst op het eiland. Jullie kunnen live meegenieten van de prachtige stranden, de bruisende sfeer en de ontspannen Ibiza-vibe. En wie weet, inspireer ik jullie om ook eens te dromen van een avontuur op Ibiza!

Laat in de comments jullie reactie achter. Én laat je me vooral weten wat jullie het meest willen zien tijdens mijn reis. Ook ben benieuwd naar jullie verhalen!

Saludos Roos

Roos

Delen