Hi Ibiza lovers,

Laat ik mezelf aan jullie voor stellen. Ik ben Rosalie al noemt iedereen me Roos. Ik ben 38 jaar, moeder van een dochter van 13 jaar en ik ben verloofd met de liefde van mijn leven Alex. En je raadt het al… I LOVE IBIZA. 

Ik was 21 jaar jong toen ik voor het eerst op het eiland was. Met een groep vrienden hadden we een villa gehuurd en hebben we genoten van de heerlijke stranden, de clubs en hebben we Formentera ontdekt. Een vakantie om nooit te vergeten. 

Hier wat foto’s uit de oude doos.

Ibiza heeft me gepakt en niet meer losgelaten. Daarna ben ik bijna ieder jaar naar Ibiza gaan en heb ik het eiland op verschillende manieren mogen ontdekken. Zo ben ik ben van jonge vrouw van 21 die op Ibiza de clubs onveilig maakte gegroeid naar een volwassen vrouw met kind. Maar in iedere fase van mijn leven heeft Ibiza mij verrast. Het eiland maakte me een soort van ze en gaf me iedere keer weer nieuwe energie.

Er hangt een hele fijne energie op het eiland. Die voelde ik op het moment dat ik uit het vliegtuig stapte en mijn eerste stap op het eiland zette.

❛❛ Er hangt een hele fijne energie op het eiland. Die voelde ik op het moment dat ik uit het vliegtuig stapte en mijn eerste stap op het eiland zette. ❜❜

Mijn dochter is altijd zeer teleurgesteld als de reis niet naar altijd naar Ibiza gaat. Ze komt er al sinds ze 1 jaar is en wil niet anders meer. Ze heeft haar favoriete strand, beach club en restaurant. Het lopen door de oude stad mag ook niet worden overgeslagen. Ik ben van mening dat vakantie op Ibiza met kinderen zeer aan te raden is. Dat geldt wel alleen als je niet niet van all-in resorts houd waar je kinderen de hele dag worden bezig gehouden. Al kun je die tegenwoordig ook vinden op het eiland.

Mijn ideale vakantie op het eiland is het huren van een vakantievilla en auto. Elke dag een ander strand bezoeken en maar verder zien wat de dag je brengt.

En als we er een dag er niet op uit willen liggen we lekker aan het zwembad van de villa met een goed boek en heerlijke muziek. In de avond steken we de barbeque aan en genieten we van de lange zomeravonden.

Ik weet het… Ibiza is niet voor iedereen. Zo heb ik ooit een stel ontmoet die Ibiza helemaal niet zo mooi vonden en die energie helemaal niet voelde. Ik was haast beledigend… hoe kan dat nou? Maar ik begrijp het wel, het is persoonlijk. Als heb ik mijn best gedaan ze te overtuigen door ze wat fijne tips te geven.
 
Deze wil ik ook met jullie delen. Ik wil samen met jullie het eiland verder ontdekken en jullie meenemen op reis. Samen de mooiste plekjes vinden, de fijne stranden en beachclub en delen we samen de geheimen en magie van het eiland met elkaar. 
 
Ibiza Stories… let’s make some Ibiza memories together!