Nathalie is een krachtige vrouw die haar passies en talenten combineert om andere vrouwen te helpen hun geluk te vinden. Als moeder van drie kinderen weet Nathalie als geen ander hoe belangrijk het is om in balans te blijven en te streven naar persoonlijke groei. Ze is happiness coach en als organisator van retreats neemt ze ons mee naar het magische eiland Ibiza. Hier combineert ze haar liefde voor dit eiland met haar missie andere vrouwen weer in hun kracht te zetten en hun innerlijk vuur weer wakkeren

Maak je klaar om geïnspireerd te worden door Nathalies verhaal en te ontdekken hoe ze haar passie volgt om een verschil te maken in het leven van anderen.

❛❛ Ik wil andere vrouwen weer in hun kracht zetten en hun innerlijk vuur weer aanwakkeren ❜❜

Wie is Nathalie… Wat moeten we over jou weten?
Ik ben Nathalie, 36 jaar, ik hou van koken, salsa dansen, lekker eten maar wel zo gezond mogelijk. Ik ben een liefdevol, warm persoon en altijd positief ingesteldEn de rollen die ik vervul; moeder van 3 kinderen en verloofde van mijn vriend met wie ik dit jaar op Ibiza ga trouwen!

Daarnaast ben ik happiness coach. Ik wil andere vrouwen weer in hun kracht zetten en hun innerlijk vuur weer aanwakkeren, daar krijg ik voldoening van. En natuurlijk mogen we Ibiza niet vergeten. Dit magische eiland voelt voor mij als thuiskomen en staat centraal in mijn leven.

Ben je altijd de persoon geweest die je nu bent?
Eigenlijk wel, maar er is een shift geweest. Nadat ik mijn vorige relatie had verbroken, kon ik echt volledig mijzelf zijn, vrij zijn en mezelf verder gaan ontwikkelen en ontplooien. Ik ben iemand die heel erg gepassioneerd is en van uitdagingen houdt. En sindsdien kon ik zonder afgeremd te worden volledig het leven leven wat ik wilde. En als je eenmaal op dat pad zit, het pad van bewustwording, dan gaat er een wereld voor je open.

Hoe ben je dan precies op dat pad gekomen?
Vooral door veel boeken te lezen. En dan met name het boek, ‘De sleutels tot het paradijs’.  En verder veel boeken over het hindoeïsme en boeddhisme met de boodschap karma, wie goed doet die goed ontmoet. Op een gegeven moment klikte er iets en kwam alles eigenlijk samen voor mij.

Ik kwam erachter dat ik in de basis al zo leefde maar dat dit nog meer tot uiting mocht gaan komen. Toen ben ik bijvoorbeeld cursussen gaan volgen en me nog meer gaan verdiepen in het leven en vooral bewust leven. Op een gegeven moment vertrouwde ik meer en meer op mijn intuïtie en toetste keer op keer wat er nog bij mij en in mijn leven paste. Ik eet bijvoorbeeld geen vlees wat weer een hele andere energie geeft. Ik doe wat goed voelt en dat past dan ook echt bij mij. 

Dan kom je op een gegeven moment bij de kern terecht. Bij zelfliefde, hoe kun je in je kracht gaan staan. Ik was mijzelf verloren, ik moest weer van mezelf leren houden. Ik hield van mijn kinderen en mijn partner maar niet van mij. Ik heb toen ook moeilijke keuzes moeten maken en bijvoorbeeld bepaalde contacten verbroken. Ik heb geleerd om liefdevol schijt te hebben aan wat van mijn vinden.

Door voor jezelf te kiezen, jezelf op nummer 1 te zetten, daar word je een gelukkig mens van. En daardoor ook een betere moeder en partner. Toen mijn energie veranderde ging mijn omgeving met mij mee en kon ik anderen ook inspireren.

En zoals ik al zei, dan komt er van alles op je pad en komt alles samen. Happiness coach, transformational cupping, Ibiza. Van mijn passie heb ik mijn werk gemaakt.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Nathalie Happiness Coach

Welke boeken raad jij aan?

 1. Het shadow work journal • Keila Shaheen
  Hét boek dat je helpt om je schaduwkant te omarmen.
  Ontdek de kracht van zelfonderzoek en innerlijke transformatie. Door ‘schaduwwerk’ word je zelfbewuster. Je ervaart meer zelfliefde en acceptatie en kunt je verbinden met je ware ik.

 2. De sensuele vrouw • Saida Désilets
  De sensuele vrouw nodigt je uit om te ervaren wat het is om een erotisch vitale vrouw te zijn, vol passie en zelfvertrouwen. Door taoïstische oefeningen zoals bekkenbodem oefeningen, ademhalingstechnieken, buikdans en meditatie kun je genieten van betere relaties en meer levenslust.

 3. Wonderen manifesteren • Willemijn Welten
  Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en je dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken?

 4. Het geheim van succesvol opvoeden • Esther Wojcicki
  Welke waarden en vaardigheden geef je kinderen mee zodat ze zich ontwikkelen tot zelfstandige, creatieve, gelukkige mensen? In dit boek leer je een methode met vijf kernwaarden voor het grootbrengen van kinderen in deze tijd. Het laat je inzien hoe wij als opvoeders het beste uit onszelf kunnen halen, zodat onze kinderen dat ook kunnen doen.

 5. Jij bent de liefde • Juriaan Galavazi
  In dit boek nodigt Dokter Juriaan je uit om te leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Vanuit die plek heb je uiteindelijk de meeste liefde te geven en zul je in staat zijn om honderd procent van je kostbare waarde toe te voegen aan je eigen leven, je gezondheid én aan de wereld om jou heen.


En als het gaat om Ibiza dan raad ik ‘Mijn Ibiza’ aan van Sergio Herman en “Seen in Ibiza’ van Silvie Nollen.
 

 

De tekst gaat verder onder de foto’s.

❛❛ Ik heb geleerd om liefdevol schijt te hebben aan wat mensen van mijn vinden.❜❜.

Je bent happiness coach. Wat houdt dat precies in?
Voor mij is dat teruggaan naar de basis, naar je oude geloofsovertuigingen en patronen. Teruggaan naar jezelf, thuiskomen bij je authentieke ik. Vaak weten mensen helemaal niet wie meer wie ze zijn. Ik help vrouwen zich weer te herinneren wie ze in hun ware ziel zijn. Waarom ben jij hier op deze wereld? Wil jij de rest van je leven doen wat je nu doet? Vrouwen komen naar mij omdat ze het voor de buitenwereld misschien heel goed doen maar niet voor hun binnenwereld. We gaan op zoek naar de bron van geluk in zichzelf.

In het kort: Body, Mind, Soul & Spirit: 
Het begint met de eerste laag eten, want je darmen zijn je tweede brein. De tweede laag is cupping, want door afvalstoffen via je huid af te voeren kun je weer gaan loslaten. Je energie gaat weer stromen en je gaat lekker in je vel zitten. De derde laag is je emotie waar alles samenkomt. We gaan samen de diepte in. De vierde helingslaag is het ademwerk. There is where the magic happens! Controle over je eigen leven, je vuurtje wordt weer aangewakkerd! Zonder de eerste 3 lagen kunnen we daar niet komen.

Ik heb zelf deze lagen helemaal doorlopen en mag nu anderen hierin begeleiden. 

Je richt je specifiek op vrouwen, waarom?
Omdat ik zelf heb ervaren hoe het is om jezelf als vrouw, als moeder weg te cijferen. Dat je er altijd maar moet zijn voor anderen en moet zorgen voor. Maar wie zorgt er dan voor mij? Daarnaast trok ik ook altijd vrouwen aan die met vragen kwamen en om advies vroegen. 

Maar hier komt wel verandering in. Ik ga namelijk ook met mannen werken en ook voor hen workshops en retreats geven. Ik heb daarin mijn partner naast me staan die vitaliteitscoach is en deze mannen ook kan gaan begeleiden. Keep you posted!
 

Wat was jouw inspiratie om retreats op Ibiza te gaan organiseren?
Het een mix van mijn loopbaan geweest. Ibiza stond eigenlijk altijd centraal, in mijn werk en privé. Ibiza, het coachen en organiseren zijn samengekomen in het Ibiza retreat.


Wat kun je verwachten van een retreat op Ibiza?
Bewustwording staat centraal. Tijdens de retreat volg je transformerende workshops en word je begeleid bij jouw reis naar binnen. Terug naar je authentieke zelf, terug naar de essentie. Er komen mooie thema’s aan bod zoals: geluk, vrijheid, zelfliefde, spiritualiteit, innerlijk kind, vrijheid en manifesteren. Daarnaast maken we samen ook mooie wandelingen en koken we samen.  

Alleen al de plek op Ibiza en de connectie met de andere vrouwen is magisch! Je gaat samen de diepte in, iedereen is open, er is geen oordeel en je bent veilig. Je ondergaat diverse emoties samen waardoor je elkaar als het ware draagt. Dat creëert zo een bijzonder band. Ik ben dankbaar dat ik daar keer op keer getuige van mag zijn. Je verblijft in een prachtige villa en er is ook wat tijd om het eiland te ontdekken.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Nathalie Happiness coach

Welke lessen heb jij zelf geleerd in het begeleiden van vrouwen. Wat heeft jou gebracht?
Wij vrouwen zijn spiegels voor elkaar. Met sommige vrouwen heb je misschien niet gelijk een klik. Daar zou ik in het dagelijks leven bijvoorbeeld niet naar toe trekken. Daar moest ik dan extra moeite voor doen, om in contact te komen met deze dames. Maar met deze vrouwen had ik uiteindelijk de beste klik en de mooiste gesprekken. Vooroordelen ombuigen naar verwondering, nieuwsgierig zijn wat er achter zit. Dat was mijn les. 


Waarom is Ibiza zo speciaal voor jou?
Het is de energie die ik daar voel, het voelt als thuiskomen. Het raakt me iedere keer weer en ik kan er ook emotioneel van worden. Zo vertrouwd, het licht, de stranden, het eten. 

Vorig jaar zijn we de hele kustlijn van Spanje afgereden om te kijken of we daar ook konden aarden. Maar nee… het gevoel en de energie is toch anders. Het is niet Ibiza.

 
Je bent moeder, verloofd, je bent druk met je carrière. Hoe hou je alles in balans?
Vanuit dankbaarheid. Iedere dag begin ik met een meditatie en ben ik dankbaar. Dankbaarheid is een van de hoogste energieën waarin je in kunt leven. En als je dat integreert in je leven is alles ook heel draagbaar. En teamwork… dat je gezin een team is en iedereen wat bijdraagt. Vergeet niet om om hulp te vragen. Quality time met je partner is ook zo belangrijk.


Je omschrijft jezelf als vrije geest. Wat bedoel je daar precies mee?
Vrije geest staat voor mij voor ruimdenkend en open minded zijn. Altijd open staan voor een gesprek, de waarheid. Dat je dingen niet zomaar aanneemt maar op onderzoek uit gaat. Mijn waarheid hoeft namelijk jouw waarheid niet te zijn. Het is een vorm van vrij zijn, vrije gedachten hebben. Leven in het NU, heel mindful bezig zijn met wat je nu aan het doen bent. Door te leven in het nu kan alles ontstaan en maak ik me geen zorgen om morgen. Dat maakt je kalm, helder en heel gelukkig. 
 

Je staat misschien anders in het leven dan vele andere. Loop je hierdoor tegen bepaalde dingen aan?
Ik ben vaak alleen met mijn gezin. Ik kies vaak voor mezelf en vermijd bepaalde contacten omdat dat mij te veel energie kost. Dan kunnen andere denken ‘die is alleen met zichzelf bezig’. Ik denk dan nee, ik laat juist zien dat ik mezelf op nummer 1 zet. Door deze reis omring ik me met mensen die ik iets kan brengen en zij mij.  Dan vallen er ook weleens mensen af.

 
Hoe zorg je ervoor dat je zelf gemotiveerd, geïnspireerd en in ontwikkeling blijft?
Door steeds op zoek te gaan naar iets nieuws. Bijvoorbeeld bij een retreat naar een andere locatie gaan, een andere villa zoeken. Zo blijft het voor mij ook nieuw. Nieuwe workshops geven zodat het vernieuwend en uitdagend blijft. Je voelt ook aan wat een groep nodig heeft, en daar beweeg je dan in mee waardoor het iedere keer weer een andere ervaring is.

Daarnaast lees ik veel boeken, luister ik naar podcasts en bekijk documentaires. Jorn Luka is bijvoorbeeld een fijne podcast om te luisteren, heel inspirerend. Het boek dat ik op dit moment lees is ‘Adem in en Adem uit’ van Stuart Sandeman.

Creatief bezig zijn geeft mij ook altijd nieuwe energie. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn woonkamer zelf geschilderd. Tip: Ibiza Salt van Eric Kuster is prachtig voor een mooie Ibiza look in huis.

En gezond eten daar word ik ook heel blij van. Het kookboek  ‘15 minutes of 30 minutes’ van Jamie Oliver is echt een aanrader als het gaat om gezonde recepten

Daarnaast blijf ik in mezelf investeren door trainingen, workshops en opleidingen te volgen.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Happiness Coach Nathalie

Wat zijn je toekomstplannen?
Een eigen praktijk waarin alles samenkomt, waarin ik alles kan aanbieden op 1 plek, onder 1 dak. De shift naar retreats en workshops voor ook mannen en koppels. Een winter retreat voor in de donkere dagen en natuurlijk trouwen op Ibiza dit jaar. Genoeg op de planning dus.
 

Wat zijn je favoriete plekjes op Ibiza?

 • Misschien een cliché, maar ik kan niet anders dan betoverd blijven door Es Vedrà. De mysterieuze sfeer en de schoonheid van deze plek blijven me keer op keer fascineren. Het is een must-see voor iedereen die Ibiza bezoekt.

 • Een andere speciale plek voor mij is Cala Gracioneta, de plek waar ik ten huwelijk ben gevraagd. Deze idyllische baai heeft een romantische en intieme sfeer die echt betoverend is.

 • Het strand van Ses Salinas is ook een van mijn favoriete plekken. Niet alleen vanwege het prachtige strand en het heldere water, maar ook vanwege de mooie looproutes langs de rotsen. Ik ga ook graag naar het strand Niu Blau. 

 • Een leuke Beach Club met kinderen is Bam-Bu-Ku!

 • Hou je van natuur dan zou ik de hike naar Atlantis zeker gaan doen. Deze mysterieuze plek heeft een unieke energie en een prachtig uitzicht. Het is de perfecte plek om even tot rust te komen en te genieten van de rustige kant van Ibiza.

 • Ik verblijf graag in de omgeving van Cala Bassa, Bahia de Sant Antoni en Santa Eulalia.

 • Wat accommodatie betreft, kan ik Can Salia aanbevelen. Dit hotel biedt comfortabele en sfeervolle kamers, en de rustige omgeving zorgt voor een ontspannen verblijf.

 • Als je toe bent aan een lekker kopje koffie, moet je zeker een bezoek brengen aan Cappuccino. Je hebt een geweldig uitzicht over Ibiza Stad.

 • Voor een dagtrip raad ik zeker een bezoek aan Formentera aan. Dit eiland heeft prachtige witte stranden.

 • De deuren van Llentia moet je echt gaan bekijken!

❛❛ Een speciale plek voor mij is Cala Gracioneta, de plek waar ik ten huwelijk ben gevraagd.❜❜

Wil je meer weten over Nathalie, haar inspirerende retreats en haar bijzondere coaching sessies? Neem dan zeker een kijkje op haar website. Daar vind je alle informatie die je nodig hebt om je te laten begeleiden op jouw magische reis naar een vervuld en betekenisvol leven. The sky is the limit!

Saludos Roos