Een auto huren op Ibiza zonder creditcard.

Een van de meest gestelde vragen is toch wel of je op Ibiza een auto kunt huren zonder creditcard. Dat kan gewoon! Lees snel verder waarom en hoe je de auto kunt boeken. 

Waarom een auto huren op Ibiza

Als je Ibiza echt in alle vrijheid wilt ontdekken dan kun je het beste een auto huren. Zo ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer en de (dure) taxi’s met in het hoogseizoen vaak lange wachttijden. Doordat het eiland niet zo te groot is, verken je het uitstekend per auto. En geloof me, er is zoveel moois te ontdekken. Zo kun je alles uit jouw Ibiza trip halen.

Rondtoeren op Ibiza met de auto is een must-do! Zo kun je de mooiste stranden & hotspots bezoeken, cultuur snuiven en misschien wel jouw nieuwe favoriete plekjes ontdekken op het eiland. Je kan ervoor kiezen om je hele vakantie een auto te huren of voor een paar dagen. Ook kun je kiezen voor de plek waar jij de auto wilt ophalen.

 De tekst gaat verder onder de foto’s

Een auto huren via Ibiza Stories. Snel & betrouwbaar!

Huur een auto zodat jij het eiland kan ontdekken en kan genieten van al dat moois dat Ibiza jou te bieden heeft. Wij werken alleen samen met betrouwbare partners met jarenlange ervaring en een topservice.

Er bestaat dus ook de optie om een auto te huren zonder creditcard.

Je betaalt dan een borg op het moment van afhalen van de auto. De borg ontvang je een aantal dag na inleveren van de auto weer terug op je rekening. Handig toch?

Via ons kun je een auto boeken tegen scherpe prijzen, geen kleine lettertjes en een topservice. Ook kun je alleen de prijzen opvragen. Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Wil je liever een exclusieve auto, heb je andere wensen of wil je dat ik het boekingsproces lekker van je overneem? Stuur me dan een mail of whatsapp.

Welke bezienswaardigheden bezoeken met de auto op Ibiza?

Je mag het bekijken van Es Vedrà absoluut niet overslaan tijdens een verblijf op Ibiza maar er zijn nog genoeg andere populaire bezienswaardigheden op Ibiza. Bekijk hier de top 10!

 

Liefs Roos

Misschien vind je deze blogs ook leuk:

Vliegtickets naar Ibiza

Vliegtickets naar Ibiza

Vliegtickets naar Ibiza De knoop is doorgehakt: je gaat op vakantie naar Ibiza en je wilt je vliegtickets naar Ibiza gaan regelen. Er gaan ontzettend veel rechtstreekse vluchten vanuit verschillende...

Lees meer
Stranden Ibiza

Stranden Ibiza

Stranden Ibiza De 5 mooiste stranden op Ibiza Ga je op vakantie naar Ibiza? Dan mag een relaxte stranddag natuurlijk niet ontbreken! Ibiza staat bekend om de prachtige baaitjes, strandjes gelegen...

Lees meer
Restaurants Ibiza

Restaurants Ibiza

De 7 beste restaurants op Ibiza!  Er zijn ontzettend veel trendy, vegan, romantische en bohemian restaurants op Ibiza. Zoveel, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet en geen idee hebt...

Lees meer
google-site-verification=lK8xFZ4iFxMSL_fb0XuJmmFotUYxvmNafrPZpJBL0C8 site-verification=4516e3c6cc4001871bf86db9773bcb20