Over Ibiza Stories

Beleef het ultieme Ibiza gevoel!

Meet Roos, owner en founder van Ibiza Stories

Ibiza Stories is meer dan een website; het is een passie. Een Ibiza platvorm voor, en community van Ibiza liefhebbers. En die passie wil ik, Roos, graag met jullie wil delen.

Ik ben Roos, de trotse eigenaar en oprichter van Ibiza Stories. Mijn eerste kennismaking met het eiland was 21 jaar geleden. Samen met vrienden huurden we een villa en genoten we volop van de zalige stranden, bruisende clubs en het prachtige Formentera. Een onvergetelijke vakantie!

In de loop der jaren heb ik Ibiza op diverse manieren mogen ervaren. Van feesten in de geweldige clubs toen ik jong was tot ontspannende vakanties met mijn gezin, Ibiza heeft me in elke fase van mijn leven betoverd. Het eiland straalt een unieke energie uit die me keer op keer inspireert en nieuwe kracht geeft.

Met Ibiza Stories wil ik jou meenemen op reis naar mijn geliefde Ibiza. Samen ontdekken we de mooiste plekjes, van idyllische stranden tot trendy beachclubs. We delen de geheimen van het eiland en beleven de pure magie van Ibiza.

Laten we samen onvergetelijke Ibiza-herinneringen creëren!

Saludos

Roos

P.S. Vergeet me niet te volgen op Instagram (@ibizas_stories) voor dagelijkse dosis Ibiza-inspiratie!

❛❛ I never believed in love at first sight until I went to Ibiza ❜❜

Ibiza Stories – Beleef het ultieme Ibiza gevoel

Ibiza… een eiland met zoveel gezichten en een geweldige energie. Als je eenmaal een connectie voelt met Ibiza, dan is dat voor altijd.

Ibiza Stories is de ultieme Ibiza guide voor reizigers die op zoek zijn naar het allerbeste dat eiland te bieden heeft. Je kunt hier alles over Ibiza vinden zoals de ‘best kept secrets’, restaurants, beachclubs, hotels, vakantiehuizen en kunt je bijzondere Ibiza verhalen lezen.

Natuurlijk mogen de beste tips en services niet ontbreken om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. 

Ibiza Stories Services

Of je nu voor het eerst naar het eiland gaat of misschien heeft Ibiza je hart al gestolen. Ibiza Stories helpt je met een onvergetelijke vakantie of verblijf.
Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een prachtig vakantievilla, een huurauto, een boot trip of een sportieve hike. Alles is mogelijk.

Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan je helpen. 

Liefs,

Roos

Samen het eiland ontdekken

Er zijn ontelbare verhalen over het eiland Ibiza. Van mijzelf van heerlijke vakanties en avonturen, bijzondere verhalen van de locals én van jullie. Bij Ibiza Stories ontdekken we samen het eiland en delen we de mooiste verhalen met elkaar. Wil jij een bijzonder verhaal of tips delen? Laat het ons dan weten!