Prive Bioscoop Ibiza

Home 5 Privé bioscoop Ibiza

Privé Bioscoop Ibiza

Genieten van een film in jouw eigen privé bioscoop. De bios zal volledig worden opgezet in jouw eigen vakantiewoning of verblijf. Natuurlijk mag de popcorn niet ontbreken!

Vraag meer informatie aan

Wil jij meer informatie aanvragen over het boeken van een prive bioscoop op Ibiza? Vul dat onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Maak gebruik van onze services om jouw vakantie op Ibiza compleet te maken!

Of je nu voor het eerst naar het eiland gaat of misschien heeft Ibiza je hart al gestolen. Ibiza Stories helpt je met een onvergetelijke vakantie of verblijf. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een prachtig vakantievilla, een huurauto, een boot trip, nanny of een sportieve hike. Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan je helpen.

Voor onze bruiloft op Ibiza waren mijn vrouw en ik op zoek naar een vakantievilla waar wij ook de receptie konden houden. Ibiza Stories heeft ons voorzien van een prachtige villa. Goede communicatie, transparant en snel.

JP

Ieder jaar opnieuw boek ik via Ibiza Stories. Roos neemt lekker alles uithanden. Heerlijk!

Irene

Rosalie heeft mij geholpen met het zoeken van een villa voor mijn retreat op Ibiza. Binnen een week had ik een accommodatie en was alles geregeld. Dank je wel Roos!

Nathalie

google-site-verification=lK8xFZ4iFxMSL_fb0XuJmmFotUYxvmNafrPZpJBL0C8 site-verification=4516e3c6cc4001871bf86db9773bcb20