Services op Ibiza

Services op Ibiza. Wij staan voor je klaar om je vakantie onvergetelijk te maken.

Home 5 Services

Maak gebruik van onze services om jouw vakantie of verblijf op Ibiza compleet te maken!

Of je nu voor het eerst naar het eiland gaat of misschien heeft Ibiza je hart al gestolen. Ibiza Stories helpt je met een onvergetelijke vakantie of verblijf. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een prachtig vakantievilla, een huurauto,
een boot trip, nanny of een sportieve hike.

Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan je helpen. 

vakantiehuis huren ibiza

Villa Verhuur

Huur een vakantiehuis, finca of villa op Ibiza! Van villa’s met privé chef tot aan een vakantiehuis voor het gezin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Genieten in alle privacy van jouw vakantie op Ibiza. 

auto huren ibiza

Auto huren Ibiza

Wil jij het eiland Ibiza ontdekken? Dan is een auto huren op Ibiza zeker aan te raden. Zo kom je gemakkelijk op de allermooiste plekjes van het eiland. Wij helpen je graag bij het vinden van passend vervoer.

Boot huren Ibiza

Huur een boot op Ibiza en geniet van het eiland vanaf het water. Maak je trip compleet met een kapitein en een heerlijke lunch. Een ervaring die je niet meer zal vergeten.

Privé Bioscoop Ibiza

Genieten van een film in jouw eigen privé bioscoop. De bios zal volledig worden opgezet in jouw eigen vakantiewoning of verblijf. Natuurlijk mag de popcorn niet ontbreken!

Prive chef Ibiza

Geniet in jouw eigen villa van een heerlijk dines gemaakt door een prive chef. Ga zitten en geniet van de heerlijke maaltijden.

Wellness Retreat

Tijdens de retreat volg je transformerende workshops en word je begeleid bij jouw reis naar binnen. Terug naar je authentieke zelf, terug naar de essentie. Er komen mooie thema’s aan bod zoals: geluk, zelfliefde, spiritualiteit, innerlijke vrijheid en manifesteren. 
Alleen al de plek op Ibiza en de connectie met de andere vrouwen is magisch!  

Andere services

Staat wat jij zoekt er niet tussen? Geen zorgen! Wij bieden nog diverse andere services aan zoals een nanny, private picknick en nog veel meer. Vertel ons jouw wensen en wij regelen het voor je.

google-site-verification=lK8xFZ4iFxMSL_fb0XuJmmFotUYxvmNafrPZpJBL0C8 site-verification=4516e3c6cc4001871bf86db9773bcb20