Ibiza Business Retreat

Ibiza Business Retreat is een Life Changing Retreat voor vrouwelijke ondernemers

Het realiseren van je ondernemersdroom: Een Life Changing Retreat voor vrouwelijke ondernemers.

Je bent een vrouwelijke ondernemer met geweldige zakelijke ambities en doelen. Maar hoe je deze realiseert… Dat weet je niet zo goed. Je wilt zo graag groeien en je business een boost geven, maar je loopt vast. Al jouw harde werk leidt niet tot het gewenste resultaat.  Je bent er klaar mee en wilt nu écht je droomleven creëren!

Maar jij…

  • weet niet wat de juiste stappen zijn om nu écht aan je ondernemersdroom te bouwen;
  • werkt hard terwijl het niet leidt tot het gewenste resultaat;
  • ziet door de bomen het bos niet meer door alle informatie: je hoofd zit vol!
  • hebt niet de juiste mindset en wordt continu tegengehouden door je eigen belemmerende gedachten of opmerkingen van anderen;
  • ervaart nog steeds niet de redenen waarom je ondernemer bent geworden;
  • weet niet hoe je financieel onafhankelijk wordt en meer vrijheid ervaart.

 

Je leeft gewoonweg niet je droomleven. Je hebt tijdgebrek en niet de juiste focus, mindset, inzichten en tools in handen om dit te realiseren. Je voelt aan alles dat het tijd is voor de volgende stap. Tijd om alle redenen waarom jij ondernemer bent geworden te laten gelden en om jouw droomleven, zowel privé als zakelijk, werkelijkheid te laten worden.

Een workation op het magische eiland Ibiza!

Droom jij ervan om je bedrijf te laten groeien? Om jouw droomleven te creëren? Hoe bijzonder is het als je dit realiseert op het magische eiland Ibiza! Een workation waarin je aan je ondernemersdroom bouwt in een prachtige villa en geniet van alles wat Ibiza je te bieden heeft. Het is een Life Changing Retreat voor vrouwelijke ondernemers met een programma dat echt werkt!

Een business retreat voor vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar een business boost. Ga even weg uit je vertrouwde omgeving en laat de creativiteit weer stromen op het energieke en magische eiland Ibiza. Hier stel én behaal je (financiële) doelen samen met 7 andere inspirerende vrouwelijke ondernemers!

Ben jij klaar voor de volgende stap en om met jouw bedrijf next level te gaan?

Vraag meer informatie aan

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen door het onderstaande formulier in te vullen. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op je vraag betreffende het aanvragen van meer informatie over deelname aan een business retreat op Ibiza.

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Maak gebruik van onze services om jouw vakantie of verblijf op Ibiza compleet te maken!

Of je nu voor het eerst naar het eiland gaat of misschien heeft Ibiza je hart al gestolen. Ibiza Stories helpt je met een onvergetelijke vakantie of verblijf. Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen met het vinden van een prachtig vakantievilla, een huurauto,
een boot trip, nanny of een sportieve hike.

Laat ons weten wat je zoekt en wij gaan je helpen.