Vakantie villa's op Ibiza

Vakantie villa’s op Ibiza boek je bij Ibiza Stories!

Een villa huren op Ibiza

Een vakantievilla huren op Ibiza, dat moet je echt een keer beleven. In de luxe van volledige privacy genieten van jouw vakantie op Ibiza. Wil je een keer niet de auto pakken voor een dagje weg. Dan lig je heerlijk een dagje aan je eigen prive zwembad. We hebben een bestand met prachtige vakantievilla’s en finca’s voor een geweldige vakantie op het eiland. 

Voor ieder budget een vakantiewoning

Van traditionele finca’s tot aan luxe villa’s voor ieder budget. En omdat je de villa vaak huurt met een groep hoeft dit niet eens duurder te zijn als een hotel, soms zelfs goedkoper! De prijs is o.a.afhankelijk van je reisperiode en de ligging.

We gaan persoonlijk voor je aan de slag om te zoeken naar een vakantiehuis dat precies bij je past. We houden rekening met de samenstelling van het reisgezelschap en natuurlijk jouw persoonlijke wensen. Onze selectie aan villa’s en finca’s heeft voor elk wat wils.

Aangezien het aanbod van villa’s op Ibiza zo groot is kunnen wij niet alle villa’s weergeven. Hieronder kun je daarom een kleine selectie terugvinden van ons aanbod.

De villa's

Hieronder kun je een selectie zien van beschikbare villa’s. De prijzen zijn per week. Echter hebben wij nog veel meer vakantiewoningen in ons bestand. Dus stuur ons een mail met jouw vakantiewensen en wij gaan voor je op zoek.  

Finca's

Boek een karakteristieke finca op Ibiza

SANTA EULARIA

Can Sant

Prijs: €1740,- tot: €4220,-

SAN LORENZO

Can Marina

Prijs: €2320,- tot: €3730,-

San Miguel

Can Torresa

Prijs: €2720,- tot: €4720,-

Luxe villa's

In luxe genieten op Ibiza

Es cubelles

Villa Cubell

Prijs: €1600,- tot: €25500,-

San josé

Villa José

Prijs: €12500,- tot: €29750,-

Cala Tarida

Villa Tarida

Prijs: €5000,- tot: €12500,-

Kindvriendelijke villa’s

Een heerlijke vakantie met het gezin in een kindvriendelijk vakantiehuis

Cala llonga

Villa Mari

Prijs: €3250,- tot: €7950,-

San Miguel

Villa Mira

Prijs: €4250,- tot: €6200,-

Jesus

Villa Renal

Prijs: €2500,- tot: €7200,-

Wil je een prijsopgave ontvangen voor een betreffende villa op deze pagina? Klikt dan op de villa en vul ons contactformulier in. Vergeet daarbij niet de naam van de villa te vermelden. Je ontvangt dan een vrijblijvende prijsopgave voor de betreffende villa.

Aanvraag vakantiehuizen op Ibiza

Wij nog veel meer vakantiewoningen in ons bestand. Vul onderstaand formulier met jouw vakantiewensen en wij gaan voor je op zoek. 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Algemene voorwaarden zijn hierop van toepassing.

Ibiza Stories Services

Waarom via ons boeken?

Persoonlijke Service

Transparante prijzen

Wij kunnen snel schakelen

Betrouwbare partners

Onze andere Services